Hjertesak – Finne kjærligheten.

hverdag June 6, 2019

Jeg hadde vell ikke den beste starten på min graviditet egentlig…

Det var begravelse, hjertesorg, skuffelse, sjokk og ensomhet, men samtidig var det en glede. Ah vent, jeg vil endre på ordet hjertesorg. For det var mer en sorg over hva jeg trodde var og skuffelsen over hvor naiv jeg var. Så la meg forklare hvor jeg starte og hvordan jeg endte opp med å skrive dette innlegget:

  • Barnefar og jeg var ett par i 2 år, vi bodde sammen og hadde akkurat brukt juletiden med både min og hans familie.

Min første respons på graviditeten var glede, det var en automatisk reaksjon. Jeg har aldri hatt en negativ respons, jeg har elsket den lille bønnen hele tiden og alltid følt kjærlighet for dette lille menneske jeg holde på å skape. Men dessverre var ikke barnefar helt der med meg. Vi endte opp med å gå fra hverandre. Så da var jeg der, 20 – singel – gravid.

Ensomheten:

Som de fleste som har vært igjennom ett brudd kjenner kanskje til den lille panikken om at nå var man her alene, for meg var det litt verre enn det jeg hadde opplevd før, for jeg tenkte: Jeg er forlatt med en baby, jeg må være sterk men føler meg svak. Jeg var livredd for å få stempelet: Hun som ble forlatt, hun som allerede er “brukt opp”, byrden og hun som står alene.

Jeg var aldri alene om dette, min familie har vært der fra starten av, venninnene mine stod bak meg fra starten av men jeg hadde ingen der som var der sent på kvelden når jeg lå og så på baby navn, jeg var alene første gang jeg kjente sparkene, første gang jeg hørte hjerte slå, første gang jeg så min lille spenne og stod alene når jeg måtte forklare at det kom til å bli meg og datteren min alene.

Håpet men realismen:

Jeg tenkte med engang at nå kommer jeg til å være singel i noen år, jeg må nokk vente til Babyen min er begynt i barnehagen. Jeg kommer nokk til å stå på siden av dating verden og kommer ikke til å oppleve kjærligheten igjen på en stund, men jeg kan jo prøve litt. Jeg lastet ned forskjellige apper, originalt tenkte jeg dette er for meg å prøve å komme skikkelig inn i tanken av at jeg er faktisk singel nå og sånn er det. Men jeg prøvde nå, var på litt små møter prøvde jo litt dette, men jeg var alltid åpen om graviditeten og skjulte aldri at jeg var det. Og det var noen få som for det om sa seg enig og andre som forsvant der og da. Men jeg sa alltid til meg selv, du finner ingen nå og det går kjempe fint.

Cheesy pick up line – men de rette:

Jeg var på vei til å gi opp. Men plutselig tikket det en liten cheesy pick up line og der var magefølelsen men og realisten, alt jeg tenkte var. Dette går ikke, uansett hvor mye du føler på de rette følelsene ikke få håpet opp.

Han inviterte meg med ut, vi snakket hele tiden sammen. Vi dro på flere dates, han var den første som strøk meg på magen og viste glede for det og glede på mine vegne. Vi ble mer og mer involvert sammen og så ble det naturlig at vi var eksklusive og så var vi kjærester.

Han har nå vært her gjennom 2 trimester og nå som jeg er på vei inn i 3 trimester er han der enda, han har blitt en del av min familie og vi holder på å skaper en liten familie. Han har tatt en rolle som ingen krevde og han har kastet seg med på noe som ingen av oss vett hvordan dette kommer til å gå men han er med. Han er den som har kost med magen, snakket med lille Ella der inne og har skapt ett bånd med henne sammen med meg.

Når jeg fikk vite at det var en liten jente var han person nr 3 jeg fortalte det til. Det er nå han som sitter å planlegger fremtiden med meg og det er vi to som sitter å drømmer om alt vi skal gjøre sammen med lille Ella eller Ella Bella som han kaller henner ♥︎ Vi har valgt å også inkludere han i foreldre rollen som Pappa siden det er han som er der og er den som vil og ønsker å være sammen med oss to jenter videre.

Comment 1

  1. Pingback: M O R M O R | Hverdagsliv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s